Netsraz 2021 Mexico – soustředění online podnikatelů v teple, letíš s námi?

21 července, 2022

Začala být zima, hnusně, bláto a spoustě lidí to nedělá dobře. Mají rádi teplo, exotiku a jako bonus další online podnikatele okolo sebe.

V dnešní době „Covidové“ je opravdu těžké něco plánovat, navíc nějaký větší zahraniční výlet, ale my se toho nebojíme a zase vyrážíme.

 

mx-2021x
Na akci SaasVegas.cz jsme s Davidem Kočím probírali, že v zimě určitě někam chceme. Slovo dalo slovo a vzniknul plán: když Covid situace dá, prostě se jede a není cesty zpět.

 

Výlety, které jsme už podnikli

2015 – Chiang Mai, Bangkok a Jižní Thajsko  (report)
2017 – Bali
 (příspěvky od Františka)
2018 – Severní Vietnam a Jižní Thajsko
  (report Vietnamreport Thajsko)
2019 – Filipíny
2020 – Bali
2021 – Mexico

Mexico

Po příletu se zdržíme +- týden v hlavním městě Mexico city, kde si prohlédneme nějaké památky, dáme nějaké lokální jídlo a tak.

Potom přelétneme na poloostrov Yucatan, do oblasti Quintana Roo, města Cancún. Zde se střetneme s Davidem Kočím a Karlem Dytrychem, kteří tu už 14 dní budou a dozajista si pro nás připraví uvítání jim (nám :-D) hodné.

Pokud vás tento výlet alespoň trochu zaujal,
klikněte hned teď ve Facebook události, že vás to zajímá
a budete dostávat další informace 😉

Pár fotek z této destinace:

tulum2

 

Více na https://www.instagram.com/discover.tulum/

Zde zůstaneme tak 2 týdny, obhlédneme oblast, pláže, coworky a potom, další týdny – děj se vůle boží. Kde budeme opravdu nevíme. Může nás napadnout prozkoumat více Karibik, letět do USA, případně něco úplně bláznivého. Prostě svoboda..

Pokud vás náš výlet zaujal, přečtete si blogposty minulých výletů, nebudu zde vše už opakovat. Pracovat budeme několik hodin denně – někdy více, někdy méně.

Video z Bali 2017

Účastníci zájezdu

Tomáš Poner

MeJeho láskou jsou affiliate marketing, Saas a podnikání na internetu. Investor, head hunter, fanda škálování. Léta navštěvuje i pořádá srazy internetových podnikatelů, protože miluje nejenom lidi, kteří chtějí něco dokázat, ale i know how a skvělé vztahy, které zde vznikají a udržují se.

PonerMarketing.com

Jan Kalábekkalabek

Honza je chytrý internetový podnikatel, affilák a neskutečný pohodář. Když se rozjede, nedá se zastavit. Gentleman, pártymen, sen všech žen. A postrach konkurence.

 

dotFOX – Digital production

Martin KadlčíkMartin Kadlčík

Internetový podnikatel a investor. Jeho online projekty používají miliony uživatelů měsíčně. Fanda nových technologií a cestovatel, který nemá rád zimu.

Kupi.cz

Petr Mišákpetr

Skromný, přátelský a inteligentní online podnikatel, s kterým je radost trávit čas hovory o podnikání (a nejen o něm..)

 

svetandroida.czsvetzitrka.cz

David Kočídavid

UX designér se specializací na e-commerce a zvyšování obchodní výkonnosti. Provozuje vlastní e-shop Rigalli.cz

davidkoci.cz

 

Vojta Toulecvojta

Traffic ninja, analyticky uvažující tanečník, člověk který se před ničím nezastaví, v současné době pracující pro CDN77.

linkedin.com/in/toulecv

 

Karel Dytrychkarel

Kapitán několika většinou českých projektů, Saas pirát a zakladatel skupiny SaaSkaři. Běhna, vegan with benefits. Podcastuje Z podpalubí.

Freelo.cz, Vas-hosting.cz

 

Unikátní Pohodářwho

Podniká na internetu, má ideálně vlastní projekty, je sdílný a spolehlivý. Práci hodně deleguje a miluje stále se učit něco nového. Ví, že není dokonalý, ale právě proto na sobě tvrdě maká. Je kamarádský, férový a má rád výzvy. Podobný výlet byl vždy jeho sen.

weblog: sovavsiti.cz

Kdo kdy?

Kdo se kdy chystá nalodit je vidět v této tabulce. David s Karlem budou na cestách už od poloviny prosince, zbytek vyrazí na začátku ledna nebo ke konci prosince.

Chceš letět s námi?

Pošli nám nějaké info o sobě a něco vymyslíme (tomasponer at gmail.com) a zaklikni se v této Facebook události. Další lidi sem budeme postupně přidávat.

13876176_1331230143577229_4144740155785877725_n

Závěr

I když nám doba Covidová není úplně nakloněna, celkově žádná rizika nehrozí, spíš naopak. Pár lidí se na nás možná bude koukat skrz prsty že odlétáme, hlavně ti, co si nedokáží vyhledat informace. Ti nám jsou ale ukradení. Mexiko je na tom oproti ČR totiž o dost lépe a my si tím naše zdraví vlastně chráníme.

 

 

Opět prostě zažijeme minimálně měsíc skvělých zážitků, debat o online podnikání, mastermindů, spousty odmakaných hodin, ale asi i pár prokalených nocí.

Těšíme se!

Poznámky, na co dále nezapomenout

Stránky Facebook události
Pas
Mezinárodní řidičský průkaz (na poslední chvíli stojí 500Kč, jinak jen 100Kč)
Powerbank
Sluchátka
Špunty do uší
Pojištění na celou dobu
Doporučuje se i očkování proti žloutence, ale není to podmínka
Nazálohovat všechny data před odletem, ty důležitý nahrát na nějakou online storage.

https://www.netsraz.cz/netsraz-2021-mexico-soustredeni-online-podnikatelu-v-teple-letis-s-nami/

0 komentáøù